Om meg

10459077_10204330048155094_4858607448560878626_o

Det er Ivo, PADI Open Water Scuba Instructor freelancer.

Jeg håndterer dykkers opplæring på alle nivåer: fra første pust under vann til profesjonelle grader. Enten det er grunnleggende opplæring eller videreutdanning, lærer jeg å respektere kvaliteten og påliteligheten til PADI, ubestridte verdenspedagogiske dykkestandardens leder.

Passion, engasjement, er de viktigste feautures som best uttrykker min modus operandi i dykkingsindustrien. Prioritert til de høyeste sikkerhetsstandardene og ha det gøy på toppen.

Chi_Sono_1

Bio

Vannelement har alltid vært en integrert del av livet mitt. Kjærligheten til havet dateres tilbake til da jeg var bare syv måneder gammel, men det var fra en alder av tre år at min far Elio lærte meg å svømme og dykke under vann som holder pusten. Jeg elsket å følge min far under hans fiskeopplevelser, komme vekk fra stranden og gå dypt under havets overflate. Hver gang jeg følte ubeskrivelige følelser, å være fri til å dykke i et hav av fargerik fisk, sjøstjerne…

Chi_Sono_2

Min første sertifisering

… Så med riktig modenhet, respekt og bevissthet om havets skjønnhet og farene som den kan gjemme, ble jeg i 2012 innmeldt i mitt første dykkingskurs. Jeg har grundig øyeblikkelig grunnleggende ferdigheter, og utfører alltid forskjellige dykkelsesforhold og økende vanskeligheter, til CMAS P **-sertifisering med Instruktør Domenico Velotto og instruksjonene til Instruktør Pasquale Di Lorenzo, president for undervannssenteret “S. Erasmo” i Napoli.

Chi_Sono_3
Fortsatt utdanning

Drevet av sterk entusiasme, fortsatte jeg med dykk trening å samle mer og mer erfaring, og etter en hard men morsom kurs fikk jeg CMAS Rescue Diver sertifisering med Instruktør Rossella Brivio President for ASD “Algabranchia” i Napoli.

Chi_Sono_4
På veien til ledelsen

I 2013 bestemte jeg for å ta banen for karrieren som profesjonell i dykkerindustrien gjennom en Divemaster-internship. Jeg ble valgt av “TGI Diving Sorrento srl” eid av Instruktørene Rosy Laudati, Gianluigi Di Maio og Edoardo Ruspantini basert på Punta Campanella Diving Center i Massa Lubrense (NA), og opererer også i Bacoli (NA) basert på SuBaia – Campania Divers. Praktikoppholdet varet sju måneder. Jeg dykket mye i Sorrentokysten og ved øyene Capri, Ischia og Procida, og jeg lærte mye gjennom de over ti års erfarne instruktørene. Så i slutten av sommeren fikk jeg sertifisert PADI Divemaster og DSD Leader.

Chi_Sono_5
Stig opp gjennom rekkene

Følg et år som medarbeider ved de ovennevnte dykkesentrene blant det fantastiske havet i Sorrentokyst, forsvart av det marine beskyttede området “Punta Campanella”, de arkeologiske restene av marinbeskyttede områder av Baia og Gaiola i Napoli og øyene Ischia og Procida bevart av det.

Chi_Sono_6

Hovedmålet

I oktober 2014 tar jeg del i PADI instruktørutviklingskurs i Italia på øya Ventotene (LT), under ledelse av kursdirektør Massimo Casabianca [CD-901766]. I slutten av oktober, på øya Ponza (LT) deltok jeg til Instruktørundersøkelsen holdt av Kursdirektøren Marco Giovannini [CD-619790]. Eksamen går godt og jeg er kjent for alle formål som en PADI Open Water Scuba instruktørI den anledning fikk jeg også lisensene til PADI Spesialistinstruktør for Enriched Air, Deep, Dry Suit, Wrek, Emergency Oxigen Provider, Peak Performance Buoyancy, Project AWARE® og AWARE-Coral Reef Conservation.

Aldri slutt å lære

Til lidenskapen for rekreasjonsdykking la jeg til appellen for teknisk dykking. Under veiledning fra Instruktøren Edoardo Ruspantini og på grunnlag av IANTDs utdanningssystem, fikk jeg sertifisering av Deep Air Diver, Advanced Enriched EANx Diver, Technical Diver.

Overføring til Norge

I oktober 2015 flyttet jeg til Oslo, den norske hovedstaden, til arbeidsformål, helt forandret livet mitt, men fortsetter å praktisere som frilanslærer, og jobber med Oslofjorden Dikkesenter, et PADI Five Star Instructor Development Center.

Gleden av noen minner

På fritiden liker jeg å dabble med digital undervannsfotografering, så jeg kan ta med noen gode minner hjem etter dykking. Noen ganger liker jeg å delta i fotografiske konkurranser. På denne nettsiden kan du se noen skudd tatt av meg i Napoli-golfen.

Planlegg NÅ din dykkerkurs!

Besøk dykkerkurssiden eller be om informasjon her.

En verden av spenning venter på DEG!

Comments are closed.